Benvinguts a Transplutó

Altre lloc Blocat | Xarxa de blocs catalans

Surt la versió 2.24 de l’escriptori GNOME

setembre24

Avui, dia 24 de setembre, s’ha alliberat la versió 2.24 d’aquest popular escriptori multiplataforma. L’escriptori GNOME centra els seus esforços en la facilitat d’ús, l’estabilitat i una gran internacionalització i accessibilitat.

Entre les novetats per als usuaris podem destacar la inclusió d’un client de missatgeria instantània, una aplicació de seguiment del temps, la versió 3.0 del client de videoconferència Ekiga, millores en el gestor de fitxers, nous connectors per a la barra d’escriptori, nous controls de la resolució de pantalla, millores en l’apartat de la televisió digital, així com també un gran nombre imatges atractives per al fons de l’escriptori.

El GNOME 2.24

Captura de pantalla del GNOME 2.24

Per als desenvolupadors d’aquest escriptori, l’accessibiltat sempre ha estat un aspecte fonamental. L’any 2002, l’arquitectura d’accessibilitat del GNOME va rebre el Premi Hellen Keller, que concedeix la Fundació Americana d’Invidents. La versió 2.24 presenta millores en la navegació per teclat, l’accessibilitat amb el ratolí i la lectura de pantalla millorada.

Per últim, aquesta darrera versió de GNOME incorpora una plataforma de desenvolupament per als dispositius mòbils.

by posted under General | Comentaris tancats a Surt la versió 2.24 de l’escriptori GNOME

Comments are closed.